Samsung UE50JS7200UXTK 4K Led TV

Samsung UE50JS7200UXTK 4K Led TV

Samsung UE50JS7200UXTK 4K Led TV

Lütfen Dikkat! Ürün Kutu Bantları Tarafımızdan Kontrol Amaçlı Açılmıştır. Ürünler Sıfır 2 Yıl Samsung Garantilidir.

Daha Fazla Bilgi

İndirimli Fiyat!
_3919
Yeni Ürün
Limited special offer

3 435,00 TL

4 136,00 TL

-701,00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

 
Daha Fazla Bilgi

Nano Kristal Renk

İzlediğiniz her şeyi gerçekmiş gibi gösteren eksiksiz bir deneyim için görüş alanınızdan daha fazlasını hissetmenizi sağlayan, parlak ve canlı renkleri görüntüleyin. Arka ışık paneli, olağanüstü derecede net ve zengin renkler yaratmak için çığır açan Nano Kristal Teknolojisini kullanır. En koyu siyahların ve en açık beyazların, ayrıca gölgelerin büyüleyici bir şekilde sahnelendiği mükemmel renk paletini deneyimleyin. Samsung'un tüm duyularınızı harekete geçirmek için tasarlanmış yepyeni SUHD TV'sini keşfetmeye hazırlanın.

Nano Crystal Colour

SUHD re-mastering görüntü iyileştirme motoru

Samsung'un benzersiz yeni algoritması sayesinde, SUHD olmayan bir içeriğin video kaynağı analiz edilir ve içerik, içerik yaratıcısının istediğine yakın olarak görüntülenebilmesi için yeniden düzenlenir.

SUHD REMASTERING ENGINE

*Görüntü kalitesi orijinal kaynak yayınına göre değişiklik gösterebilir.

Yuvarlak Metal Tasarım

JS7200 TV'nin minimal tasarımı sizi görüntünün içine çeker. Metal kaplamalı lüks çerçevesi ve üzerinde ekranın yükseldiği T şeklindeki ince ve şık standı ile JS7200, her açıdan bir sanat eseri niteliğindedir.

Round Metallic Design

Kontrast Geliştirici

Düz görüntüler Samsung'un Kontrast Geliştirme Özelliğiyle hayat kazanır. Televizyonunuz akıllı teknolojisiyle ekran üzerindeki farklı alan ve objelere farklı seviyelerde kontrast geliştirme uygulayarak 3D benzeri çarpıcı bir etki yaratır. Bu, bir düz ekran televizyonda yaşanabilecek en gerçekçi izleme deneyimidir.

Contrast Enhancer

Full HD çözünürlüğün 4 katı

Ultra HD izleme ekranda her ince detayı hiç olmadığı kadar net görebileceğiniz anlamına gelir. Samsung UHD televizyonunuz, yaşam kadar gerçek renklerle Full HD'den dört kat daha yüksek çözünürlük sunar. Daha önce gördüklerinizden çok daha fazla netlik ve ayrıntı sunacak şekilde en uygun hale getirilmiş görüntülerin keyfini çıkarın.

4 times the Full HD resolution

21. yüzyılın yaşam tarzı için yeniden tanımlanmış Smart TV

Yeni Samsung Smart TV'ler ile sporseverler spor uygulaması ile tezahürat yaparlarken, evin ahçısı yemek uygulamasına bayılacak. Aynı zamanda formda kalmak isteyenler için egzersiz uygulaması, çocuklar için harika sanat eğitimi uygulaması ve oyun severlerin hayran kalacağı ileri seviye oyunlar gibi geniş bir yelpazede birçok uygulamaya sahiptir. Cep telefonu veya giyilebilir cihazlar kolayca eşleştirilerek kumanda olarak kullanılabilir.

Smart TV redefined for 21st century lifestyles

Sizi anında istediğiniz içeriğe yönlendiren daha akıllı bir televizyon

Tamamen yeni, daha akıllı TV deneyimine geçiş ekranın sağ alt kısmından ve mevcut eğlenceniz her zaman gözünüzün önünde. Kullanımı eğlenceli Smart TV menü çubuğu, sevdiğiniz tüm içeriğe hızlı, sorunsuz ve gerçek anlamda sezgisel erişim sağlar. İstediğiniz içeriği aramak için uğraşmanıza gerek yok. Sevdiğiniz içeriği bulmanın her zamankinden daha kolay olması için geçmiş seçimlerinizi hatırlar ve en sık kullanıldığınız içeriği menü çubuğuna gözlerinizin önüne yerleştirir. Hatta heyecan verici yeni benzer içerikler keşfedebilirsiniz, Samsung Smart TV sürekli olarak hoşunuza gidebilecek sunulan yeni içerikler önerir. Şimdiye kadarki en sorunsuz Smart TV deneyimini keşfedin.

A smarter TV that gets you right to your content instantly

* İnternet erişimi gerekir. Tüm dil ve bölgelerde kullanılır olmayabilir. ** Burada görülen ekran görüntüsü temsilidir. Gerçek kullanıcı arabirimi farklı olabilir. *** İçerikler, TV hizmetleri ve özellikleri tüm bölge ve ülkelerde kullanılamayabilir.

Kolay Bağlantı

Samsung Smart TV mobil aygıtınıza bağlanarak hayatı daha kolay ve eğlenceli hale getirir. Sizin uyanma saatinizde o da uyanarak günlük programınız ve hava durumu gibi güne başlarken ihtiyaç duyduğunuz bilgileri sunar. Ayrıca tek bir tuşla mobil aygıtınız ve televizyonunuz arasında son derece kolay bir şekilde içerik paylaşabilirsiniz.

Easy Convergence

Yaşam tarzınıza uygun içerikler

Yeni Samsung Smart TV'ler ile sporseverler spor uygulaması ile tezahürat yaparlarken, evin ahçısı yemek uygulamasına bayılacak. Aynı zamanda formda kalmak isteyenler için egzersiz uygulaması, çocuklar için harika sanat eğitimi uygulaması ve oyun severlerin hayran kalacağı ileri seviye oyunlar gibi geniş bir yelpazede birçok uygulamaya sahiptir. Cep telefonu veya giyilebilir cihazlar kolayca eşleştirilerek kumanda olarak kullanılabilir.

Content that suits your lifestyle

UHD geliştirme tüm görsel deneyiminizin kalitesini artırır

Samsung UHD Görüntü Motoru sayesinde, bir UHD kaynağından gelmese bile, UHD’ye yakın görüntü kalitesiyle çeşitli içeriklerin keyfini çıkarabilirsiniz. Samsung’un yenilikçi 4 adımlı Süper Çözünürlük Ölçekleme teknolojisi tüm video içeriklerinin kalitesini artırır.

* Kalite arttırma kaynak çözünürlüğüne göre değişiklik gösterecektir.

 
UHD upscaling enhances the quality of all of your viewing
 

Her görüntüde daha derin siyahlar, daha parlak beyazlar

Samsung, UHD Dimming adı verilen özel bir teknoloji ile çıtayı daha da yükseltiyor. Bu teknoloji görüntünün daha fazla işlenmesi için ekranı bölümlere ayırır ve görüntünün tamamını mükemmel hale getirmek için gereken tüm kontrast, renk ve ayrıntı düzeylerini hassas biçimde hesaplar. Samsung UHD Dimming teknolojisi işte bu nedenle, siyah ve beyaz renkleri mümkün olan en uygun biçimde işlemek ve çok daha canlı renkler üretmek için geliştirilmiştir

 
Creates deeper blacks, purer whites, and enhanced colour and detail in every image
 

Geri dönün ve bıraktığınız yerden devam edin

Kullanması zor olduktan sonra TV'de tüm bu uygulama ve özelliklere sahip olmanın ne anlamı var? Samsung Smart TV‘de çeşitli içerikler arasında geçiş, artık TV kanalınızı değiştirmek kadar kolay.

* Ekran görüntüsü temsilidir ve gerçek kullanıcı arayüzünü yansıtmayabilir. * Resimdeki içerikler, TV hizmet ve özellikleri tüm bölge ve ülkelerde kullanılamayabilir.

 
Instantly switch back and play right from where you left off
 

Yaşamı zenginleştirici uygulamalar Smart TV'de

İçerik her şeydir ve Samsung Smart TV size gerekli her şeyi tam olarak verir. Birbirinden eğlenceli ve faydalı uygulamanın keyfini çıkarın ve internette sorunsuz şekilde dilediğinizce sörf yapın. Özel uygulama önerilerini, yeni sunulan uygulamaları ve daha fazlasını sadece bir bakışta görmek için sola veya sağa kaydırma hareketi yapmanız yeterli. Üstelik gelişmiş tarayıcı ile tek tıkla istediğiniz web sitesine gidebilirsiniz.

 
Experience life-enriching apps on your Smart TV
 

USB’nizden film izleyin

ConnectShare Movie özelliği ile USB bellek sürücünüzü veya sabit diskinizi televizyonunuza takın, filmlerin, fotoğrafların ve müziğin keyfini hemen çıkarın. Artık, evinizin rahatlığında televizyonunuzda geniş bir içerik çeşitliliğini yaşayabilirsiniz.

* Desteklenen formatlar AVI, ASF, MP3, JPEG ve diğerleri. Desteklenen formatların tam listesi için kılavuza bakınız.

 
Watch movies from your USB
 

Kablosuz İnternet erişimi

Televizyonun içinde yer alan Kablosuz LAN sayesinde, harici cihazlar eklemeden televizyonunuzun bağlantı özelliklerinden faydalanabilir, böylelikle çekici tasarımına zarar vermezsiniz.

 
Access the Internet without wires
 

Sizi heyecandan koltuğun kenarına çivileyecek tonlarca nefes kesici oyunlar

Samsung Smart TV, geniş oyun seçenekleri ve tüm cihazlarınız için desteği ile oyun keyfini bir sonraki seviyeye taşır. Büyük ekranda oyun, gamepadler, mobil uygulamalar ve hatta giyilebilir cihazlar da dahil olmak üzere çok sayıda cihaz desteği ile her zamankinden daha eğlenceli. Oyun zamanı.

* Buradaki ekran görüntüsü temsilidir ve gerçek kullanıcı arayüzünü yansıtmayabilir. ** İçerikler, TV hizmetleri ve özellikleri tüm bölge ve ülkelerde kullanılamayabilir.

 
Tons of sensational games to keep you at the edge of your seat
 

Oturma odanızdaki eksiksiz multimedya deneyimi

Yüksek Çözünürlüklü Multimedya Arabirimi (HDMI) girişleri ile Samsung TV, oturma odanızı bir multimedya eğlence merkezine dönüştürecektir. HDMI, yüksek çözünürlüklü dijital verilerin birden çok cihazdan doğrudan televizyonunuza yüksek hızlı aktarımını sağlar.

 
Bringing a full multimedia experience into your living room
 

Bir Yorum Yaz

Samsung UE50JS7200UXTK 4K Led TV

Samsung UE50JS7200UXTK 4K Led TV

Lütfen Dikkat! Ürün Kutu Bantları Tarafımızdan Kontrol Amaçlı Açılmıştır. Ürünler Sıfır 2 Yıl Samsung Garantilidir.

Bir Yorum Yaz

 
Soru/Cevap

Soru ve Cevaplarınız İçin Attaki Linki Tıklayınız.

https://gumrukdeposu.net/tr/contact-us

 
İptal & İade Şartnamesi

Kusurlu Ürünlerin İade Edilmesi

Siparişleriniz kargo firmasına teslim edilmeden önce kalite kontrol testlerinden geçmektedir. Yine de ürünlerde herhangi bir kusur olması durumunda iadelerinizi, teslim tarihinden itibaren 7 iş günü içerisinde yapabilirsiniz.

Ürünlerin hasarlı olarak tarafınıza geldiğine dair MUTLAKA kargo yetkilisine HASAR TESPİT TUTANAĞI ile hasarlı ürünleri teslim etmeniz gerekmektedir

Ürün elimize ulaştıktan sonra üretici firma ile ilgili yapılacak kalite kontrol testi sonucunda kullanımdan kaynaklı bir kusur yoksa ürün bedeli tarafınıza ödenir veya isteğinize bağlı olarak başka ürünle değiştirilir.

Kusurun kullanıcı hatasından kaynaklı olması durumunda üretici firma tarafından belirlenen onarım bedeli ile onarım yapılır veya yeni ürün fark bedeli ile yeni ürün gönderimi yapılır.

Her çeşit Kalıp, numara, beden vs. (örneğin : Giyim ve ayakkabı) ürünlerinde beden ve numara seçimleri dikkatlice yapılması rica olunur. Aksi taktirde beden değişimlerinden veya iadelerinden ötürü kargo bedelleri alıcıya yansıtılır.


Ürünler paketten eksik veya hasarlı çıkarsa ne yapmalıyım?

Kargo firmasından teslim aldığınız paketi kargo görevlisi eşliğinde açınız. Herhangi bir eksik veya kusur tespit ettiğinizde kargo görevlisine tutanak tutturabilirsiniz. Bu tutanak ile müşteri hizmetlerimiz yaşanan aksaklığı en kısa sürede çözüme ulaştırır.


İadesi Olmayan Ürünler 

• Orijinal kutusu/ambalajı bozulmuş tekrar satılabilirlik vasfını kaybetmiş, bir başka müşteri tarafından satın alınamayacak olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, DVD, VCD, CD ve kasetler, kişisel bakım ürünleri, çocuk ve bebek ürünleri (tıraş makinesi, tıraş köpüğü, epilatör, diş bakım ürünleri vb.), kulaklıklar ile sarf malzemeleri (toner, kartuş vb) ancak ambalajı açılmamış ve kullanılmamış olmaları halinde iade edilebilir.

• Sticker, Taş Duvar Dekoru ve Aynalar; bu ürünler siparişiniz ile birlikte sizin için özel olarak üretilir. Bu nedenle bu ürünlerin iadesi mümkün değildir.

• Duvar Kağıtları; duvar kağıtlarının paketi açıldıktan sonra tekrar gönderilmesi ve satışı mümkün olmadığından iadesi mümkün değildir.

• Minder ve Armut Koltuklar; bu ürünlerin büyük hacimli olması dolayısıyla kargo edilmesi zahmetli ve nakliye esnasında kolay hasar görebilen ürünler olduğu için iadesi mümkün değildir.

• Kurulum Yapılmış Mobilyalar; mobilyalar kurulum yapıldıktan sonra tekrar sökülürken birleşim ve menteşe yerlerinde hasar oluşmaktadır. Bu nedenle kurulum yapılmış mobilyaların iadesi mümkün değildir.

• İade için gönderilen ürünler Teknik Servis tarafından iadeye uygunluğu incelenir(gerek görülmesi durumunda tedarikçi firmaya test edilmesi için gönderilebilir). İadenizin onaylanmasının ardından, satın alma şeklinize göre hesap numaranıza veya kredi kartınıza iade tutarı yansıtacaktır. Ortalama ücret iade süresi 15 gündür.

İade edilen tüm ürünlerin kargo bedelleri müşteriye aittir. Karşı ödemeli gönderiler veya paketler kabul edilmemektedir.

Sipariş İptali


Siparişlerini vermiş olduğunuz ürünlerinizin, sipariş onaylarından sonra kargoya verilmesinden önceki süreç aralığında iptal edebilirsiniz.

gumrukdeposu.net'den vermiş olduğunuz siparişlerinizi Hesabım menüsü altındaki "Sipariş Geçmişi" sayfasındaki siparişleriniz içinde yer alan "Bir Mesaj Ekle" butonuna tıklayarak mesaj göndermek sureti ile iptal edebilirsiniz. Online sipariş iptali, siparişlerinizin ödeme onayı alındıktan veya siparişleriniz kargoya verildikten sonra yapılamaz. Bazı ürün yada ürün gruplarında sipariş iptali söz konusu olmayabilir, bu ürünlerin, "İade Koşulları" bölümünde "İadesi Olmayan Ürünler" olarak sipariş iptalinin olmayacağı belirtilmektedir.
Bütün bir sipariş listesi içerisinde, bir ya da birkaç ürünün siparişinin iptali için, 0212 674 05 05 Müşteri Hizmetleri departmanımız size yardımcı olacaktır.

Sipariş iptal işlemini gerçekleştirdikten sonra, tutarın iadesi yapılacaktır. Ancak siparişiniz Kargoya verilmiş ise kargo ücreti size yansıtılacak şekilde Tutar iadesi, sizin ödeme şeklinize göre hesap hareketlerine ya da hesap ekstresine yansıyacaktır. Tutar iade süreci, bankalar ve prosedürlerine göre farklılık göstermekle birlikte, en geç 15 iş günü içerisinde gerçekleştirilecektir.

İade etmek istediğiniz ürünü kargo size teslim edildikten sonra " 15 GÜN " içerisinde iade edebilirsiniz.

Ürünü ve ürün faturasını " ARAS " kargo anlaşma numarası " 1805844311208 " ile tarafımıza göndermeniz ve faturanın üzerine değişim yapmak istiyorum yada iade etmek istiyorum yazmanız yeterli olacaktır. İade işlemleri tarafımıza ürün ulaştıktan sonra " 15 GÜN " içerisinde gerçekleştirilmektedir. Almış olduğunuz ürünü kredi kartı ile aldığınızda tutar kredi kartınıza iade edilmektedir.

 
Kolay İade

Aynı kategorideki diğer ürünler:

   

Ürün yok

Belirlenecek Kargo
0,00 TL Vergi
0,00 TL Toplam

Vergi dahil fiyat

Satın Al