Benq GW2270H 21.5" Full HD LED Monitör

Benq GW2270H 21.5" Full HD LED Monitör

  • Temel Özellikler
  • Tepki Süresi: 5 ms

  • Çözünürlük: 1920x1080

  • Teknoloji : Led

  • Dokunmatik Ekran: Dokunmatik Değil

  • Kullanıcı Tipi: Standart

  • Ekran Boyutu: 21.5"

  • Benq GW2270H, 21.5'', 1920x1080, 5ms, Full HD, Siyah, LED Monitör

Daha Fazla Bilgi

İndirimli Fiyat!
j-11_2977
Yeni Ürün
Limited special offer

473,00 TL

573,00 TL

-100,00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

 
Daha Fazla Bilgi

Ürün Bilgisi

icerik_webdenal1512339.jpg

Berrak Görüntü Kalitesi

LED Yolu Açar

LED arkadan aydınlatma, CCFL teknolojisine sahip eski LED monitörlere göre belli başlı avantajlara sahiptir. Bu avantajlar sadece yüksek dinamik kontrast, ışık sızdırmama ve titreme önleyici teknolojilerde kendini göstermekle kalmaz aynı zamanda üretim aşamaları ve çevreyi daha az kirleten artık maddeler gibi çevresel faktörlerde de öne çıkar.

icerik_webdenal1512340.jpg

Görsel Keyif İçin Flicker Free (Titreşimsiz) Arka Aydınlatma

Flicker free teknolojisi, tüm parlaklık seviyelerinde, görüntüdeki titremeyi ortadan kaldırarak göz yorgunluğunu azaltır. Geleneksel LCD ekranlar saniyede 200 kez titreşir. Gözünüz bu titreşimleri göremeyebilir ama kesinlikle hisseder. Flicker free monitörlere geçerek gözünüzü bu yükten kurtarın!

icerik_webdenal1512341.jpg

icerik_webdenal1512342.jpg

Titremeyi görmek için monitörün önüne bir pervane koyun ve kanatçıkların arasından görüntüyü kontrol edin. Görünen Titreme

Titremeyi görmek için monitör ekranınızın fotoğrafını çekin

Görünen Titreme

Düşük Mavi Işık Modu

Tüm parlaklık seviyesinde titreşimi ortadan kaldırmak için BenQ'nun tescilli Flicker-free (Titremesiz) Teknolojisine sahiptir. Bu özellik gözlerinize daha az yük binmesini sağlayarak çabuk yorulmasını önler. Monitör ayrıca mavi ışığı azaltarak, uzun dönemde başağrısını, göz yanmasını, göze zarar gelmesini ve diğer sağlık sorunlarını yüksek seviyede önlemek için dört önceden ayarlanmış kullanım moduna sahiptir: Low Blue Light (Düşük Mavi ışık) Mod'ları (Multimedya-%30 düşük, Web (%50 düşük), Ofis (%60 düşük), Okuma (%70 düşük). Gözünüze "gözü gibi bakan" en iyi monitör çözümlerinden birisidir.

icerik_webdenal1512343.jpg

Evinizdeki ve İşyerinizdeki Dekorun Bir Parçası

GL2460HM Serisi herhangi bir dekora mükemmel bir şekilde uyum sağlar. Parlak çerçevesi ve yumuşak hatlara sahip destek ayağıyla dekorun içerisinde göz alıcı bir şekilde kendini gösterir. GL2460HM'ın karbon fiber alaşımlı arka yüzeyi güçlü bir yarış arabasının enerjisini tüm monitöre yayar; her açından çok güzel... 16mm'lik ince çerçevesi ile GL60 Serisi sofistike ve kompakt bir görünüşe sahiptir. Hem iş yerinizde hemde evinizde kullanacağınız çoklu monitör kurulumunda ince çerçeve yapısının sizi hiç rahatsız etmediğini fark edeceksiniz.

icerik_webdenal1512344.jpg
Oval Taban Desenli Arka Yüzey İnce Çerçeve

En Rahat Okuma Tecrübesi İçin Geliştirilen Reading (Okuma) Modu

BenQ, monitörünüzdeki yazıları çok daha rahat bir şekilde okuyabilmeniz için monitörün renk sıcaklığını, parlaklığını, kontrast oranını ve keskinliğini sizler için ayarladı. Reading Mode, basılı bir kağıdın görüntüsünü birebir taklit ederek, monitörlere uzun bir süre sabit bir şekilde bakılmasından dolayı oluşan göz yorgunluğunun en aza indirilmesi konusunda yardımcı olur.

icerik_webdenal1512345.jpg

Full Power Consumption
Internet Browsing with Eco Mode
Document Viewing with Eco Mode
Emailing with Eco Mode
Gaming with Eco Mode
icerik_webdenal1512346.jpg Yüksek Enerji Tasarrufu İçin Geliştirilmiş Eco Modu

Geliştirilmiş Eco Modu, en yüksek görüntü kalitesini size en yüksek enerji verimliliğiyle sunmak için, arka ışık parlaklık seviyesini ayarlar. Bu akıllı mod, belge görüntüleme, Internet'te dolaşma ve e-mail okumada %37'ye, oyunda ise %44'e kadar varan oranlarda güç tasarrufu sağlar.

12M:1 Dinamik Kontrast Oranı Sayesinde Zengin Renk Derinliği ve Keskinlik

BenQ GL2460HM, karanlık ve karışık görüntülere zengin renk derinliği ve keskinlik kazandırmak için, 12M:1 dinamik kontrast oranına sahiptir. Bu zengin kontrast oranı sayesinde, ister oyun oynayın isterseniz film seyredin, en parlak beyazdan en karanlık siyaha kadar, monitörünüzdeki tüm renkler birbirine mükemmel bir şekilde uyum sağlar.

icerik_webdenal1512347.jpg
BenQ LED Monitör Geleneksel LED Monitor
HDMI Multimedya En son teknoloji HDMI portu sayesinde, uyumlu tüm cihazlarınızı GL2460HM ile kullanabilirsiniz.

icerik_webdenal1512348.jpg

Full HD 1080p, 16:9 Görüntü Mükemmeliği

BenQ GL2460HM, Full HD 1080p çözünürlük ve 16:9 görüntüleme oranını destekler. Bu sayede monitörünüzdeki en küçük detaylar bile gerçeğine en yakın renklerle ve en zengin şekliyle görüntülenir.

icerik_webdenal1512349.jpg

Geleneksel

Full HD

Üstün Tepki Süresi

2ms GtG tepki süresi sayesinde hareket dolu videolarda ghosting (bulanıklık) veya görüntü bozulmalarıyla karşılaşmadan eğlencenizin keyfini çıkartın.

icerik_webdenal1512350.jpg

Diğerleri

BenQ

Günlük Kullanım İhtiyaçlarınız İçin Senseye 3® Görüntü Çözümü

BenQ Senseye® Human Vision Teknolojisi'yle dünyanın en gerçekçi renklerini yakalayın. Altı adet, tescilli ince ayar tekniği sayesinde Senseye 3® tüm önceden ayarlanmış görüntü modlarında en iyi tecrübeyi sunar. Standart, Movie (Film), Game (Oyun), Photo (Fotoğraf), sRGB, Reading (Okuma) ve Eco modları arasında özellikle Eco modu güç ve para tasarrufu sağlar.

icerik_webdenal1512351.jpg

icerik_webdenal1512352.jpg

icerik_webdenal1512353.jpg

Windows ® 10, 8, 7 uyumlu

GL2460HM, Windows 10 sertifikasına sahiptir ve tüm renk sistemleriyle tam uyumludur. GL2460HM'ı bilgisayarınıza bağlayın yeter. Windows, siz hiç bir çaba harcamaden ürünü tanır ve gerekli ayarları yapar.

ecoFACTS Etiketi

ecoFACTS, size BenQ ürünlerini ne kadar çevre dostu olduğunu anlatır. BenQ , ekolojik düzenlemelere pasif olarak uymakla kalmayıp aynı zamanda aktif olarak çevre dostu ürünler üretmektedir. ecoFACTS, BenQ'nun çevreye zararlı ham maddeleri ikame ham maddelerle değiştirmesi, malzeme seçimi, ambalaj tasarımı, enerji tasarruflu tasarım ve üretimin diğer cephelerindeki büyük çabalarının beyanıdır.

icerik_webdenal1512354.jpg

  • Mercury-free LED-backlit display
  • >85% recycled papers in packaging box
  • Eco-friendly ink printing in packaging box
  • BFR/PVC-free casing plastics

icerik_webdenal1512355.jpg

Energy Star Belgeli

GL2460HM, ENERGY STAR Bilgisayar Monitörleri Programı Versiyon 6.0'ın koşullarına riayet eder. Böylece bir yandan enerji ve para tasarrufu yaparken bir yandan da daha iyi bir Dünya'da yaşamanın keyfini çıkartabilirsiniz!

Bir Yorum Yaz

Benq GW2270H 21.5" Full HD LED Monitör
  • Temel Özellikler
  • Tepki Süresi: 5 ms

  • Çözünürlük: 1920x1080

  • Teknoloji : Led

  • Dokunmatik Ekran: Dokunmatik Değil

  • Kullanıcı Tipi: Standart

  • Ekran Boyutu: 21.5"

  • Benq GW2270H, 21.5'', 1920x1080, 5ms, Full HD, Siyah, LED Monitör

Bir Yorum Yaz

 
Soru/Cevap

Soru ve Cevaplarınız İçin Attaki Linki Tıklayınız.

https://gumrukdeposu.net/tr/contact-us

 
İptal & İade Şartnamesi

Kusurlu Ürünlerin İade Edilmesi

Siparişleriniz kargo firmasına teslim edilmeden önce kalite kontrol testlerinden geçmektedir. Yine de ürünlerde herhangi bir kusur olması durumunda iadelerinizi, teslim tarihinden itibaren 7 iş günü içerisinde yapabilirsiniz.

Ürünlerin hasarlı olarak tarafınıza geldiğine dair MUTLAKA kargo yetkilisine HASAR TESPİT TUTANAĞI ile hasarlı ürünleri teslim etmeniz gerekmektedir

Ürün elimize ulaştıktan sonra üretici firma ile ilgili yapılacak kalite kontrol testi sonucunda kullanımdan kaynaklı bir kusur yoksa ürün bedeli tarafınıza ödenir veya isteğinize bağlı olarak başka ürünle değiştirilir.

Kusurun kullanıcı hatasından kaynaklı olması durumunda üretici firma tarafından belirlenen onarım bedeli ile onarım yapılır veya yeni ürün fark bedeli ile yeni ürün gönderimi yapılır.

Her çeşit Kalıp, numara, beden vs. (örneğin : Giyim ve ayakkabı) ürünlerinde beden ve numara seçimleri dikkatlice yapılması rica olunur. Aksi taktirde beden değişimlerinden veya iadelerinden ötürü kargo bedelleri alıcıya yansıtılır.


Ürünler paketten eksik veya hasarlı çıkarsa ne yapmalıyım?

Kargo firmasından teslim aldığınız paketi kargo görevlisi eşliğinde açınız. Herhangi bir eksik veya kusur tespit ettiğinizde kargo görevlisine tutanak tutturabilirsiniz. Bu tutanak ile müşteri hizmetlerimiz yaşanan aksaklığı en kısa sürede çözüme ulaştırır.


İadesi Olmayan Ürünler 

• Orijinal kutusu/ambalajı bozulmuş tekrar satılabilirlik vasfını kaybetmiş, bir başka müşteri tarafından satın alınamayacak olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, DVD, VCD, CD ve kasetler, kişisel bakım ürünleri, çocuk ve bebek ürünleri (tıraş makinesi, tıraş köpüğü, epilatör, diş bakım ürünleri vb.), kulaklıklar ile sarf malzemeleri (toner, kartuş vb) ancak ambalajı açılmamış ve kullanılmamış olmaları halinde iade edilebilir.

• Sticker, Taş Duvar Dekoru ve Aynalar; bu ürünler siparişiniz ile birlikte sizin için özel olarak üretilir. Bu nedenle bu ürünlerin iadesi mümkün değildir.

• Duvar Kağıtları; duvar kağıtlarının paketi açıldıktan sonra tekrar gönderilmesi ve satışı mümkün olmadığından iadesi mümkün değildir.

• Minder ve Armut Koltuklar; bu ürünlerin büyük hacimli olması dolayısıyla kargo edilmesi zahmetli ve nakliye esnasında kolay hasar görebilen ürünler olduğu için iadesi mümkün değildir.

• Kurulum Yapılmış Mobilyalar; mobilyalar kurulum yapıldıktan sonra tekrar sökülürken birleşim ve menteşe yerlerinde hasar oluşmaktadır. Bu nedenle kurulum yapılmış mobilyaların iadesi mümkün değildir.

• İade için gönderilen ürünler Teknik Servis tarafından iadeye uygunluğu incelenir(gerek görülmesi durumunda tedarikçi firmaya test edilmesi için gönderilebilir). İadenizin onaylanmasının ardından, satın alma şeklinize göre hesap numaranıza veya kredi kartınıza iade tutarı yansıtacaktır. Ortalama ücret iade süresi 15 gündür.

İade edilen tüm ürünlerin kargo bedelleri müşteriye aittir. Karşı ödemeli gönderiler veya paketler kabul edilmemektedir.

Sipariş İptali


Siparişlerini vermiş olduğunuz ürünlerinizin, sipariş onaylarından sonra kargoya verilmesinden önceki süreç aralığında iptal edebilirsiniz.

gumrukdeposu.net'den vermiş olduğunuz siparişlerinizi Hesabım menüsü altındaki "Sipariş Geçmişi" sayfasındaki siparişleriniz içinde yer alan "Bir Mesaj Ekle" butonuna tıklayarak mesaj göndermek sureti ile iptal edebilirsiniz. Online sipariş iptali, siparişlerinizin ödeme onayı alındıktan veya siparişleriniz kargoya verildikten sonra yapılamaz. Bazı ürün yada ürün gruplarında sipariş iptali söz konusu olmayabilir, bu ürünlerin, "İade Koşulları" bölümünde "İadesi Olmayan Ürünler" olarak sipariş iptalinin olmayacağı belirtilmektedir.
Bütün bir sipariş listesi içerisinde, bir ya da birkaç ürünün siparişinin iptali için, 0212 674 05 05 Müşteri Hizmetleri departmanımız size yardımcı olacaktır.

Sipariş iptal işlemini gerçekleştirdikten sonra, tutarın iadesi yapılacaktır. Ancak siparişiniz Kargoya verilmiş ise kargo ücreti size yansıtılacak şekilde Tutar iadesi, sizin ödeme şeklinize göre hesap hareketlerine ya da hesap ekstresine yansıyacaktır. Tutar iade süreci, bankalar ve prosedürlerine göre farklılık göstermekle birlikte, en geç 15 iş günü içerisinde gerçekleştirilecektir.

İade etmek istediğiniz ürünü kargo size teslim edildikten sonra " 15 GÜN " içerisinde iade edebilirsiniz.

Ürünü ve ürün faturasını " ARAS " kargo anlaşma numarası " 1805844311208 " ile tarafımıza göndermeniz ve faturanın üzerine değişim yapmak istiyorum yada iade etmek istiyorum yazmanız yeterli olacaktır. İade işlemleri tarafımıza ürün ulaştıktan sonra " 15 GÜN " içerisinde gerçekleştirilmektedir. Almış olduğunuz ürünü kredi kartı ile aldığınızda tutar kredi kartınıza iade edilmektedir.

 
Kolay İade

Aynı kategorideki diğer ürünler:

   

Ürün yok

Belirlenecek Kargo
0,00 TL Vergi
0,00 TL Toplam

Vergi dahil fiyat

Satın Al