SAMSUNG GALAXY S5 16 GB G900H AKILLI TELEFON

SAMSUNG GALAXY S5 16 GB G900H AKILLI TELEFON

SAMSUNG G900H GALAXY S5 16 GB AKILLI TELEFON

Lütfen Dikkat! Bu ürün Teşhir Kutusunda deforme mevcuttur.

Daha Fazla Bilgi

İndirimli Fiyat!
M20_3914
Kullanıcı
Limited special offer

963,00 TL

1 264,00 TL

-301,00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

 
Daha Fazla Bilgi

Samsung Galaxy S5 Özellikleri

sa4.png

Samsung Galaxy Ailesinin En İyisi Karşınızda

Sunmuş olduğu özellikler ile size sıradan bir cep telefonundan çok daha fazlasını sunmayı hedefleyen Samsung Galaxy S5 , sahip olduğu özellikler ile bunu kanıtlıyor. Samsung Galaxy S5 modelleri beyaz ve siyah gibi çeşitli renkler ile sunuluyor. Donanım özelliklerden söz edecek olursak eğer; cihazın üzerinde yer alan 16 megapiksel kamera ve 2 megapiksel geniş açılı lense sahip öz çekim kamerası çekim kalitesinde konusunda beklentileri tam anlamıyla yerine getiriyor. HDR, Selektif Odak, Sanal Tur Çekimi gibi özellikler de kameranın sunmuş olduğu diğer özellikler oluyor. 
5.1 inç boyutunda Super AMOLED teknolojisine sahip ekran, yüksek görüntü kalitesine sahip kaydetmiş olduğunuz görüntüleri de tüm canlılığıyla görmenizi sağlıyor. 2.5 GHz CPU hızı, dört çekirdekli CPU tipi cihazı niteleyen diğer donanımsal özellikler oluyor. Bu yüksek donanımlarda şarj problememi yaşamamanız için de, 2800 mAH gücünde batarya cihazda konumlanıyor. Son yıllarda üretilen bir çok cihazda kullanılmakta olan işletim sistemi Android 4.4 ile sunulan Samsung Galaxy S5 , uygulama konusunda da zor durumda bırakmayacaktır. 
Teknik özelliklerden bahsettikten sonra biraz da cihazın sunmuş olduğu diğer telefonlardan söz ederek yazımıza devam edebiliriz. 
Hızlı Otomatik Netleme 
Hızlı Otomatik Netleme ismini taşıyan bu teknoloji sayesinde hareketli anları yakalamanız sandığınızdan daha kolay olacaktır. Cihaz 0.3 sn. içerisinde çekimler yaparak anı doğru zamanda yakalamanızı sağlıyor. 
Seçilebilir Odak 
Çoğu cihazda odak konusunda problemler yaşarsınız. Oda konusunda da sizlere kolaylık sağlamayı amaçlayan Samsung Galaxy S5, Seçilebilir Odak özelliği sayesinde istediğiniz noktayı ön plana çıkartarak, diğer noktaları bulanık bir hale getiriyor. 

Hayatın Enerjisini Gör

Güç Tasarrufu Modu 
Akıllı telefon kullanıcılarının en büyük problemi şarjın istenilmediği zamanlar bitmesidir. Her ne kadar Galaxy S5’in büyük bataryası size şarj problemi yaşatmamayı amaçlıyor olsada, zaman zaman siz de şarjınız bitmesi sorunuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu durum sonucunda telefon kullanmak korkulu bir hal almaktadır. Bu durumu da düşünmeyi ihmal etmeyen marka, Güç Tasarrufu Modu sayesinde şarjınız azaldığında telefonun batarya kullanımını kısıtlıyor. Bu sayede daha uzun süre az şarj ile telefonu kullanabiliyorsunuz. Parmak İzi Okuyucu Teknolojisi
Akıllı telefon teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte cihazların güvenlik unsurları da önem kazandı. Eğer sizde güvenliğe önem veren kişiler arasında yer alıyorsanız, Galaxy S5 güvenlik konusunda da sizin takdirinizi kazanacaktır. Parmak izi okuyucu teknolojisi sayesinde kolay bir şekilde şifre girmeden telefonunuzun kilidin açabilir, cihazınızı güvenli olarak kullanma zevkini yaşayabilirsiniz. 
Tüm bu yüksek donanım ve diğer cihazlardan farklılaşmış özellikler Samsung markasının kalitesiyle birleştiğinde, aldıktan sonra uzun süre sorunsuzca kullanabileceğiniz bir cihaz meydana geliyor. Samsung Galaxy S5 fiyatı ile de rakiplerinin arasından ayrılmayı başarıyor. Sunmuş olduğu donanımsal özellikle ile fiyatı kıyaslandığında tam anlamıyla fiyat performans cihazı olan telefon, hayal ettiğiniz telefona birkaç kolay adımla ulaşmanızı sağlıyor. 
Eğer beklentileriniz vermiş olduğunuz paranın karşılığını tam anlamıyla almak, size sıradan bir akıllı telefondan fazlasını sunan bir cihaza sahip olmaksa daha fazla vakit kaybetmeden Hepsiburada.com güvencesiyle Samsung Galaxy S5 cihazını satın alabilirsiniz. 
Cihazı satın almadan önce size en net bilgiyi o cihazı kullanan kişiler verecektir. Samsung Galaxy S5 sayfasında yer alan kullanıcı yorumları kısmı sayesinde de, daha önce o telefonu satın almış kullanıcıların yapmış olduğu yorumları gözlemleyebilir, telefonu almadan önce kalitesi hakkında daha net bilgiye sahip olabilirsiniz. 
sa3.png
s5a1.jpg

En İyi Arkadaşınız!

Çoğu cep telefonunda göremeyeceğiniz bir donanım olan toza ve suya karşı dayanıklılık, Samsung Galaxy S5’in sunduğu bir diğer farklılık oluyor. Toz yada sudan etkilenme gibi problemler yaşamadan, akıllı telefonunuzu her an dilediğinizce kullanabilirsiniz. 
Moder ve Şık Tasarım
Samsung Galaxy S5 kasa konusunda da sizin beklentilerinizi karşılamayı amaçlıyor. Cihazın sahip olduğu şık ve kaliteli görünümüyle dikkat çeken dokulu arka kapak, cihazın kalitesini niteleyen diğer bir husus oluyor. 
Kalp Hızı Ölçer
Artık kalp hızınızı ölçmek için çeşitli cihazlara ihtiyaç duymayacaksınız. Başta da söylediğimiz gibi size bir akıllı telefondan fazlasını vermeyi amaçlayan Galaxy S5, sahip olduğu kalp hızı ölçer sensörü sayesinde kalbinizin hızını dilediğiniz zaman ölçümlemenize imkan tanıyor. 
S Health 
S Health uygulaması sayesinde günlük rutinlerinizi takip edebilecek, spor ile aranızdaki boşluğu kaldıracaksınız. Uygulama kondisyon, yüzme, kalori, hız, zaman gibi çok çeşitli aktivitelere ekranında yer veriyor. Bu özellikte Galaxy S5’i diğer telefonlardan ayıran özelliklerden bir tanesi oluyor. 
Samsung Gear Fit Uyumluluğu
Giyilebilir teknolojilere olan ilginin artmasıyla birlikte Galaxy S5 cihazına uyumluluğuyla dikkat çeken bir cihaz da Gear Fit oluyor. Galaxy S5 cihazınızın beraberinde Gear Fit de satın alarak entegre çalışmalarını sağlayabilirsiniz. Uyumluluğu sayesinde size sorunsuz bir şekil de kullanım sağlayacak olan Gear Fit, aramalarınızı, e-postalarınızı, kalp atışlarınızı ve çok daha fazlasını bilediğinizden yönetmenizi sağlayacaktır. 


“İthalatçı firma garantili ürünlerde aksesuar aparatları (şarj cihazı gibi) yurt dışı uyumlu olabilmektedir. Yurtdışı uyumlu aparatları kullanabilmeniz için gerekli çevirici vs gibi aparatlar ürün ile birlikte tarafınıza gönderilmektedir.”
Samsung-306636862-SM-G900FZKATPH-508287-
Seçilebilir Odak
Seçilebilir odak, odaklanmak istediğiniz kareyi belirginleştirir ve arka planı bulanıklaştırır.
Samsung-306934106-SM-G900FZWATUR-88-1.jp
Güç Tasarrufu Modu
Pil ömrünü uzatmak için Güç Tasarruf Modunu kullanın şarjınız bitiyorken önemli çağrıları kaçırmaktan korkmayın. Ultra Güç Tasarrufu Modu pil tüketimini en aza indirmek için ekranınızı siyah beyaz yapar ve o an gereksiz olan tüm özellikleri kapatır.
Samsung-306636858-SM-G900FZKATPH-581326-
Toza ve Suya Karşı Dayanıklı
Tozdan,sudan endişelenmeden günlük faaliyetlerinizin keyfini çıkararak eğlenmeye ya da çalışmaya devam edin. GALAXY S5 daha güçlü ve daha uzun ömürlü olacak şekilde tasarlandı
Samsung-306934039-SM-G900FZWATUR-74-0.jp
Ekran
Çarpıcı şekilde net, 5.1”, Tam HD ekran nerede olursanız olun ışığı analiz eder ve en iyi şekilde görünmesi için ekranı optimize eder. Yani fotoğraflarınız ve videolarınız daima gerçek renklerini gösterir.
Samsung-325048244-SM-G900FZKAXEF-1128980
Modern ve Şık Dokulu Tasarım
Klasik Samsung tasarımı, modern trendler ve kullanıcı zevkleri Galaxy s5’te harmanlandı. Galaxy s5’in dokulu arka yüzü, cihaza modern ve şık bir görünüm kazandırdı.Özel dokulu arka kapak yeni yapısı ile her kullanıcının kendi tarzını tamamlayabilmesi için bir dizi canlı renk seçeneği ile beraber sunuluyor: Kömür siyah, Parlak beyaz , Bakır altın,Elektrik mavisi
Samsung-306636863-SM-G900FZKATPH-477914-
Kalp Hızı ölçer
Kalp atış hızınızı takip eder.
Samsung-306636864-SM-G900FZKATPH-65-0.jp
S Health
Zenginleştirilmiş S Health günlük fitness rutinlerinizi devamlı olarak takip etmenizi sağlar. Galaxy S5'in adım sayarı ve S Health programı ile kondisyonunuzu, yürüme uzaklığınızı, kalorinizi, hızınızı, zamanınızı ve bunun gibi aktivitelerinizi devamlı takip edin. Hedefinizi belirleyin ve başarıya ulaşın.
Samsung-306636865-SM-G900FZKATPH-376283-
Samsung Gear Fit
Gear Fit, dünyanın ilk giyilebilir, eğimli AMOLED ekranıyla, metinlerinizin, aramalarınızın ve e-postalarınızın ve kalp atışınızın kaydını bileğinizden tutar. Böylece hareket etmeye devam edebilirsiniz.
Samsung-306636868-SM-G900FZKATPH-357162-
Parmak izi Okuyucu
Güvenlik yükseldi ve kişiselleştirildi. Artık telefonunuzun kilidini parmağınızla daha hızlıca açabilir ve parmağınızı kaydırarak PayPal ödemelerinizi daha güvenli şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Samsung hizmetlerinden içerik alışverişi yaparken, Samsung hesabı şifrenizi girmek yerine parmak izini kullanabilirsiniz.

Bir Yorum Yaz

SAMSUNG GALAXY S5 16 GB G900H AKILLI TELEFON

SAMSUNG G900H GALAXY S5 16 GB AKILLI TELEFON

Lütfen Dikkat! Bu ürün Teşhir Kutusunda deforme mevcuttur.

Bir Yorum Yaz

 
Soru/Cevap

Soru ve Cevaplarınız İçin Attaki Linki Tıklayınız.

https://gumrukdeposu.net/tr/contact-us

 
İptal & İade Şartnamesi

Kusurlu Ürünlerin İade Edilmesi

Siparişleriniz kargo firmasına teslim edilmeden önce kalite kontrol testlerinden geçmektedir. Yine de ürünlerde herhangi bir kusur olması durumunda iadelerinizi, teslim tarihinden itibaren 7 iş günü içerisinde yapabilirsiniz.

Ürünlerin hasarlı olarak tarafınıza geldiğine dair MUTLAKA kargo yetkilisine HASAR TESPİT TUTANAĞI ile hasarlı ürünleri teslim etmeniz gerekmektedir

Ürün elimize ulaştıktan sonra üretici firma ile ilgili yapılacak kalite kontrol testi sonucunda kullanımdan kaynaklı bir kusur yoksa ürün bedeli tarafınıza ödenir veya isteğinize bağlı olarak başka ürünle değiştirilir.

Kusurun kullanıcı hatasından kaynaklı olması durumunda üretici firma tarafından belirlenen onarım bedeli ile onarım yapılır veya yeni ürün fark bedeli ile yeni ürün gönderimi yapılır.

Her çeşit Kalıp, numara, beden vs. (örneğin : Giyim ve ayakkabı) ürünlerinde beden ve numara seçimleri dikkatlice yapılması rica olunur. Aksi taktirde beden değişimlerinden veya iadelerinden ötürü kargo bedelleri alıcıya yansıtılır.


Ürünler paketten eksik veya hasarlı çıkarsa ne yapmalıyım?

Kargo firmasından teslim aldığınız paketi kargo görevlisi eşliğinde açınız. Herhangi bir eksik veya kusur tespit ettiğinizde kargo görevlisine tutanak tutturabilirsiniz. Bu tutanak ile müşteri hizmetlerimiz yaşanan aksaklığı en kısa sürede çözüme ulaştırır.


İadesi Olmayan Ürünler 

• Orijinal kutusu/ambalajı bozulmuş tekrar satılabilirlik vasfını kaybetmiş, bir başka müşteri tarafından satın alınamayacak olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, DVD, VCD, CD ve kasetler, kişisel bakım ürünleri, çocuk ve bebek ürünleri (tıraş makinesi, tıraş köpüğü, epilatör, diş bakım ürünleri vb.), kulaklıklar ile sarf malzemeleri (toner, kartuş vb) ancak ambalajı açılmamış ve kullanılmamış olmaları halinde iade edilebilir.

• Sticker, Taş Duvar Dekoru ve Aynalar; bu ürünler siparişiniz ile birlikte sizin için özel olarak üretilir. Bu nedenle bu ürünlerin iadesi mümkün değildir.

• Duvar Kağıtları; duvar kağıtlarının paketi açıldıktan sonra tekrar gönderilmesi ve satışı mümkün olmadığından iadesi mümkün değildir.

• Minder ve Armut Koltuklar; bu ürünlerin büyük hacimli olması dolayısıyla kargo edilmesi zahmetli ve nakliye esnasında kolay hasar görebilen ürünler olduğu için iadesi mümkün değildir.

• Kurulum Yapılmış Mobilyalar; mobilyalar kurulum yapıldıktan sonra tekrar sökülürken birleşim ve menteşe yerlerinde hasar oluşmaktadır. Bu nedenle kurulum yapılmış mobilyaların iadesi mümkün değildir.

• İade için gönderilen ürünler Teknik Servis tarafından iadeye uygunluğu incelenir(gerek görülmesi durumunda tedarikçi firmaya test edilmesi için gönderilebilir). İadenizin onaylanmasının ardından, satın alma şeklinize göre hesap numaranıza veya kredi kartınıza iade tutarı yansıtacaktır. Ortalama ücret iade süresi 15 gündür.

İade edilen tüm ürünlerin kargo bedelleri müşteriye aittir. Karşı ödemeli gönderiler veya paketler kabul edilmemektedir.

Sipariş İptali


Siparişlerini vermiş olduğunuz ürünlerinizin, sipariş onaylarından sonra kargoya verilmesinden önceki süreç aralığında iptal edebilirsiniz.

gumrukdeposu.net'den vermiş olduğunuz siparişlerinizi Hesabım menüsü altındaki "Sipariş Geçmişi" sayfasındaki siparişleriniz içinde yer alan "Bir Mesaj Ekle" butonuna tıklayarak mesaj göndermek sureti ile iptal edebilirsiniz. Online sipariş iptali, siparişlerinizin ödeme onayı alındıktan veya siparişleriniz kargoya verildikten sonra yapılamaz. Bazı ürün yada ürün gruplarında sipariş iptali söz konusu olmayabilir, bu ürünlerin, "İade Koşulları" bölümünde "İadesi Olmayan Ürünler" olarak sipariş iptalinin olmayacağı belirtilmektedir.
Bütün bir sipariş listesi içerisinde, bir ya da birkaç ürünün siparişinin iptali için, 0212 674 05 05 Müşteri Hizmetleri departmanımız size yardımcı olacaktır.

Sipariş iptal işlemini gerçekleştirdikten sonra, tutarın iadesi yapılacaktır. Ancak siparişiniz Kargoya verilmiş ise kargo ücreti size yansıtılacak şekilde Tutar iadesi, sizin ödeme şeklinize göre hesap hareketlerine ya da hesap ekstresine yansıyacaktır. Tutar iade süreci, bankalar ve prosedürlerine göre farklılık göstermekle birlikte, en geç 15 iş günü içerisinde gerçekleştirilecektir.

İade etmek istediğiniz ürünü kargo size teslim edildikten sonra " 15 GÜN " içerisinde iade edebilirsiniz.

Ürünü ve ürün faturasını " ARAS " kargo anlaşma numarası " 1805844311208 " ile tarafımıza göndermeniz ve faturanın üzerine değişim yapmak istiyorum yada iade etmek istiyorum yazmanız yeterli olacaktır. İade işlemleri tarafımıza ürün ulaştıktan sonra " 15 GÜN " içerisinde gerçekleştirilmektedir. Almış olduğunuz ürünü kredi kartı ile aldığınızda tutar kredi kartınıza iade edilmektedir.

 
Kolay İade

Aynı kategorideki diğer ürünler:

Ürün yok

Belirlenecek Kargo
0,00 TL Vergi
0,00 TL Toplam

Vergi dahil fiyat

Satın Al