Apple iPad 2 A1395  16 GB Tablet

Apple iPad 2 A1395 16 GB Tablet

Apple iPad 2 A1395  16 GB Tablet

Lütfen Dikkat! Bu ürün sıfır teşhir üründür. kutusunda deforme mevcuttur.

Daha Fazla Bilgi

İndirimli Fiyat!
G7_3905
Yeni Ürün
Limited special offer

610,00 TL

861,00 TL

-251,00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

 
Daha Fazla Bilgi

FaceTime ve HD video kayıt için iki kamera. İki çekirdekli Apple A5 çip. 10 saat pil ömrü.1 Tüm bunlar daha ince ve daha hafif bir tasarımda. iPad şimdi daha büyüleyici. Ve daha da benzersiz.

Daha ince, daha hafif ve 
harika fikirlerle dolu.

iPad 2 yüzde 33 daha ince ve yüzde 15 daha hafif olduğu için onu daha rahat tutabilirsiniz.2 Ve elinize bir kez alınca, bir daha bırakamazsınız. İnternette sörf yapmayı, epostalara bakmayı, film izlemeyi ve kitap okumayı o kadar doğal bir hale getirir ki, parmaklarınızın ucunda inanılmaz bir teknoloji olduğunu unutursunuz. Yeni tasarımının amacı da budur.

İki çekirdekli A5 çip. 
İki kere hızlı.

Tek A5 çipte bulunan iki güçlü çekirdekle, iPad aynı anda iki kat iş yapar.3 İnternette sörf yaparken, film izlerken, FaceTime görüntülü arama yaparken, oyun oynarken ve uygulamalar arasında dolaşırken farkı görürsünüz. Çoklu görev daha sorunsuz, uygulamalar daha hızlı ve her şey daha iyi çalışır.

Süper hızlı grafikler.
Hazır... Başla.

Dokuz kata varan daha üstün grafik performansıyla, iPad'de oyun oynamak artık daha rahat ve gerçekçi. Üstelik grafik hızındaki artış, video içerenler başta olmak üzere tüm uygulamaların daha iyi performans göstermesine yardımcı olur. Fotoğraf arşivinizde dolaşırken, iMovie'yle video düzenlerken ve Keynote'taki animasyonları görüntülerken bunu hissedersiniz.

Sizin piliniz bitmedikçe onunki bitmez.

Daha ince ve daha hafif yeni tasarımıyla bile, iPad hala 10 saatlik bir pil ömrüne sahiptir.1 Bu, kıtalararası bir uçuş, bütün gece film izlemek veya bir hafta boyunca ev ve iş arasında gidip gelmek için yeterlidir. Güç açısından verimli A5 çip ve iOS, pil ömrünün kısalmasını engellediğinden, kendinizi rahatlıkla akışa bırakabilirsiniz.

İki kamera. iPad'de FaceTime'a büyük bir merhaba.

iPad'de biri önde, biri arkada olmak üzere iki kamera görürsünüz. Bunlar küçük olabilir, ama oldukça yeteneklidir. FaceTime görüntülü arama için tasarlanmışlardır ve birlikte çalışırlar. Öndeki kamera arkadaşlarınızla yüz yüze gelmenizi sağlar. Böylece sevdiğiniz kişilerle konuşurken onların gülümsemelerini ve kahkahalarını görebilirsiniz.3 Görüntülü arama sırasında bulunduğunuz yeri, kiminle birlikte olduğunuzu veya çevrenizde olup bitenleri paylaşmak için arkadaki kameraya geçin. Filme almaya değer bir şeyse, bırakın iPad kaydetsin. Kaydettiğiniz filmler HD kalitesindedir. Yani çektiğiniz her film küçük bir başyapıta dönüşür. İsterseniz Photo Booth'u kullanarak tuhaf ve eğlenceli fotoğraflar da çekebilirsiniz.

iPad ve Smart Cover. Birbirleri için yaratıldılar.

iPad 2 ve iPad Smart Cover birbirine tam olarak uyumludur.4 Smart Cover, iPad'le yan yana (ve onun üzerinde ve altında) çalışacak şekilde tasarlanmıştır. İkisinde de bulunan akıllı manyetik teknoloji birbirlerini çekmelerini sağlar. Smart Cover yerine mükemmel bir şekilde oturur ve ince, hafif tasarımını hantallaştırmadan iPad'i korur. Onu açtığınızda iPad'iniz anında uyanır; kapattığınızdaysa otomatik olarak uyku moduna geçer. Üstelik istediğiniz an mükemmel bir film izleme, oyun oynama ya da internette sörf yapma sehpasına dönüşür. Beşi zengin, anilin boyalı İtalyan derisinden olmak üzere on parlak renk seçeneğiyle gelir. Favorinizi seçin ve her yönüyle akıllı bir iPad'e sahip olun.
iPad Smart Cover hakkında ek bilgi

Arkadan aydınlatmalı LED ekran.
Göz dolduran görüntü.

iPad'in tamamı büyük ve güzel bir ekrandır. Onunla fotoğraflar, filmler, kitaplar ve daha birçok şey 9,7 inç ve yüksek çözünürlüklüdür. LED arkadan aydınlatma, bir uçak kabini gibi ışığın az olduğu iç mekanlarda bile her şeyi net, canlı ve parlak hale getirir. iPad hem yatay, hem de dikey görüntü için tasarlanmıştır. Her çevirdiğinizde (baş aşağı bile olsa) kendini ayarlar. Yani onu istediğiniz şekilde tutabilirsiniz. Ve sahip olduğu IPS (düzlem içi geçiş) teknolojisi sayesinde, 178°'lik geniş bir açıyla izlenebilir. İster ekrandakini odanın diğer tarafında bulunan birisine göstermek için kaldırın, ister yanınızda oturan biriyle paylaşın. Görüntü herkes için mükemmeldir.

Multi-Touch.
Her şey parmaklarınızın ucunda.

Bu tamamen doğal hissi uyandıran ileri teknoloji, sanki teknoloji hiç yokmuş gibi düşünmenize neden olur. Bu iPad'in Multi-Touch özelliğidir. Her şey için parmaklarınızı kullanırsınız. Böylece web'de gezinmek, eposta yazmak, kitap okumak ve fotoğraflar arasında gezinmek gibi şeyler daha kolay ve eğlenceli hale gelir. Peki Multi-Touch nasıl çalışır? Dokunduğunuzda, iPad'in ekranı elektrik alanlarını kullanarak parmaklarınızı algılar ve kaydırmak, kıstırmak, itmek gibi hareketlerinize gerçekçi bir his kazandırır. Bu kadar basit.

iOS 4.
Dünyanın en gelişmiş mobil işletim sistemi.

iOS 4, iPad'in (ayrıca iPhone ve iPod touch'ın) işletim sistemidir. Sadece parmağınızla işaret ederek her şeyi taramanızı, okumanızı ve görmenizi sağlar. Her gün, hatta günde birkaç kez kullanacağınız tamamı güçlü, yenilikçi ve eğlenceli uygulamalara sahip iOS 4, iPad için üretilmiş 65.000'den fazla uygulamanın yaratıldığı bir platformdur. Son derece güvenilir, sağlam ve uyumludur. iPad donanımıyla sorunsuz çalışacak bir şekilde tasarlanmıştır. Diğerlerinin iPad'in yanına dahi yaklaşamamasının sebebi iOS 4'tür.
iOS hakkında ek bilgi

Anında açılma özelliği.
Eğlence hızlı başlar.

Başlangıç düğmesine basar basmaz, iPad'iniz uykudan uyanır. iPad'in hızlı, verimli ve güvenilir flash depolamaya sahip olması, verilerinize kolayca ve çabuk bir şekilde ulaşmanızı sağlar.

Wi-Fi ve 3G.
Bağlantıda kalmanın iki mükemmel yolu.

Gelişmiş 802.11n kablosuz teknolojisi tüm iPad'lerde dahili olarak bulunur. iPad, Wi-Fi ağlarını otomatik olarak bulur ve birkaç dokunuşla bu ağlara bağlanabilmenizi sağlar. Ayrıca 3G bağlantısıyla da kullanılabilir.

Jiroskop, ivmeölçer ve pusula
iPad her hareketinizi bilir.

iPad'i dikey, yatay, hatta baş aşağı döndürebilirsiniz. Dahili ivmeölçerle izlediğiniz, okuduğunuz veya gördüğünüz her şey ekrana uyacak şekilde ayarlanır. İvmeölçer, üç eksenli jiroskop ve pusula birlikte çalışır. Bunlar iPad'in nerede olduğunu, hangi yöne doğru dönmüş olduğunu ve nasıl hareket ettiğini algılar. Yani oyunlar, haritalar ve diğer uygulamalar, eğilme, dönme ve kıvrılma gibi tüm hareketlerinizi 360 derece olarak bilir. Bu, oyunlara çok şey kazandırır. Ve çok daha iyi iPad uygulamaları geliştirilmesini sağlar.

Video aynalama. Ekranınızdakileri herkese gösterin.

Video aynalama hem iPad, hem de izleyicilerinize göstermek istediğiniz tüm uygulamalar, web sayfaları, sunumlar, videolar, filmler ve fotoğraflar için harika bir yeniliktir. Apple Dijital AV Adaptörünü veya VGA Adaptörünün Dock Bağlayıcısını (ayrı satılır) takmanız yeter. HDTV veya projektörünüz iPad'inizin daha büyük bir versiyonu haline dönüşür. iPad'i dikeyden yataya döndürdüğünüzde veya fotoğrafları yakınlaştırıp uzaklaştırdığınızda bile, ekranınızdakileri herkes görür. A5 çipin daha hızlı grafik performansı, sınıfta, toplantı odasında veya oturma odasında yüksek bir performans sağlar.

AirPrint. Çıktı almak için
kablo kullanmayın.

Epostalarınızı, fotoğraflarınızı, web sayfalarınızı ve belgelerinizi, Wi-Fi aracılığıyla doğrudan iPad'inizden yazdırın.6 Yazılım indirmeniz, sürücü yüklemeniz ya da kablo bağlamanız gerekmez. Birkaç dokunuşla iPad'inizin ekranındaki görüntüden, yazdırılmış bir kopyaya geçiş yapabilirsiniz



Bir Yorum Yaz

Apple iPad 2 A1395 16 GB Tablet

Apple iPad 2 A1395  16 GB Tablet

Lütfen Dikkat! Bu ürün sıfır teşhir üründür. kutusunda deforme mevcuttur.

Bir Yorum Yaz

 
Comments(1)
2018-03-19
?

acaba tekrar gelecekmi lütfen cevap yazın

  • Bu yorum faydalı mıydı?
  • (0) (0)

Yorumunuzu Yazın!

 
Soru/Cevap

Soru ve Cevaplarınız İçin Attaki Linki Tıklayınız.

https://gumrukdeposu.net/tr/contact-us

 
İptal & İade Şartnamesi

Kusurlu Ürünlerin İade Edilmesi

Siparişleriniz kargo firmasına teslim edilmeden önce kalite kontrol testlerinden geçmektedir. Yine de ürünlerde herhangi bir kusur olması durumunda iadelerinizi, teslim tarihinden itibaren 7 iş günü içerisinde yapabilirsiniz.

Ürünlerin hasarlı olarak tarafınıza geldiğine dair MUTLAKA kargo yetkilisine HASAR TESPİT TUTANAĞI ile hasarlı ürünleri teslim etmeniz gerekmektedir

Ürün elimize ulaştıktan sonra üretici firma ile ilgili yapılacak kalite kontrol testi sonucunda kullanımdan kaynaklı bir kusur yoksa ürün bedeli tarafınıza ödenir veya isteğinize bağlı olarak başka ürünle değiştirilir.

Kusurun kullanıcı hatasından kaynaklı olması durumunda üretici firma tarafından belirlenen onarım bedeli ile onarım yapılır veya yeni ürün fark bedeli ile yeni ürün gönderimi yapılır.

Her çeşit Kalıp, numara, beden vs. (örneğin : Giyim ve ayakkabı) ürünlerinde beden ve numara seçimleri dikkatlice yapılması rica olunur. Aksi taktirde beden değişimlerinden veya iadelerinden ötürü kargo bedelleri alıcıya yansıtılır.


Ürünler paketten eksik veya hasarlı çıkarsa ne yapmalıyım?

Kargo firmasından teslim aldığınız paketi kargo görevlisi eşliğinde açınız. Herhangi bir eksik veya kusur tespit ettiğinizde kargo görevlisine tutanak tutturabilirsiniz. Bu tutanak ile müşteri hizmetlerimiz yaşanan aksaklığı en kısa sürede çözüme ulaştırır.


İadesi Olmayan Ürünler 

• Orijinal kutusu/ambalajı bozulmuş tekrar satılabilirlik vasfını kaybetmiş, bir başka müşteri tarafından satın alınamayacak olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, DVD, VCD, CD ve kasetler, kişisel bakım ürünleri, çocuk ve bebek ürünleri (tıraş makinesi, tıraş köpüğü, epilatör, diş bakım ürünleri vb.), kulaklıklar ile sarf malzemeleri (toner, kartuş vb) ancak ambalajı açılmamış ve kullanılmamış olmaları halinde iade edilebilir.

• Sticker, Taş Duvar Dekoru ve Aynalar; bu ürünler siparişiniz ile birlikte sizin için özel olarak üretilir. Bu nedenle bu ürünlerin iadesi mümkün değildir.

• Duvar Kağıtları; duvar kağıtlarının paketi açıldıktan sonra tekrar gönderilmesi ve satışı mümkün olmadığından iadesi mümkün değildir.

• Minder ve Armut Koltuklar; bu ürünlerin büyük hacimli olması dolayısıyla kargo edilmesi zahmetli ve nakliye esnasında kolay hasar görebilen ürünler olduğu için iadesi mümkün değildir.

• Kurulum Yapılmış Mobilyalar; mobilyalar kurulum yapıldıktan sonra tekrar sökülürken birleşim ve menteşe yerlerinde hasar oluşmaktadır. Bu nedenle kurulum yapılmış mobilyaların iadesi mümkün değildir.

• İade için gönderilen ürünler Teknik Servis tarafından iadeye uygunluğu incelenir(gerek görülmesi durumunda tedarikçi firmaya test edilmesi için gönderilebilir). İadenizin onaylanmasının ardından, satın alma şeklinize göre hesap numaranıza veya kredi kartınıza iade tutarı yansıtacaktır. Ortalama ücret iade süresi 15 gündür.

İade edilen tüm ürünlerin kargo bedelleri müşteriye aittir. Karşı ödemeli gönderiler veya paketler kabul edilmemektedir.

Sipariş İptali


Siparişlerini vermiş olduğunuz ürünlerinizin, sipariş onaylarından sonra kargoya verilmesinden önceki süreç aralığında iptal edebilirsiniz.

gumrukdeposu.net'den vermiş olduğunuz siparişlerinizi Hesabım menüsü altındaki "Sipariş Geçmişi" sayfasındaki siparişleriniz içinde yer alan "Bir Mesaj Ekle" butonuna tıklayarak mesaj göndermek sureti ile iptal edebilirsiniz. Online sipariş iptali, siparişlerinizin ödeme onayı alındıktan veya siparişleriniz kargoya verildikten sonra yapılamaz. Bazı ürün yada ürün gruplarında sipariş iptali söz konusu olmayabilir, bu ürünlerin, "İade Koşulları" bölümünde "İadesi Olmayan Ürünler" olarak sipariş iptalinin olmayacağı belirtilmektedir.
Bütün bir sipariş listesi içerisinde, bir ya da birkaç ürünün siparişinin iptali için, 0212 674 05 05 Müşteri Hizmetleri departmanımız size yardımcı olacaktır.

Sipariş iptal işlemini gerçekleştirdikten sonra, tutarın iadesi yapılacaktır. Ancak siparişiniz Kargoya verilmiş ise kargo ücreti size yansıtılacak şekilde Tutar iadesi, sizin ödeme şeklinize göre hesap hareketlerine ya da hesap ekstresine yansıyacaktır. Tutar iade süreci, bankalar ve prosedürlerine göre farklılık göstermekle birlikte, en geç 15 iş günü içerisinde gerçekleştirilecektir.

İade etmek istediğiniz ürünü kargo size teslim edildikten sonra " 15 GÜN " içerisinde iade edebilirsiniz.

Ürünü ve ürün faturasını " ARAS " kargo anlaşma numarası " 1805844311208 " ile tarafımıza göndermeniz ve faturanın üzerine değişim yapmak istiyorum yada iade etmek istiyorum yazmanız yeterli olacaktır. İade işlemleri tarafımıza ürün ulaştıktan sonra " 15 GÜN " içerisinde gerçekleştirilmektedir. Almış olduğunuz ürünü kredi kartı ile aldığınızda tutar kredi kartınıza iade edilmektedir.

 
Kolay İade

Aynı kategorideki diğer ürünler:

   

Ürün yok

Belirlenecek Kargo
0,00 TL Vergi
0,00 TL Toplam

Vergi dahil fiyat

Satın Al