ASUS Transformer Book T100TA-DK025H 10,1 inç Z3775 1,46 Ghz 2 GB 32 GB + 500 GB Tablet PC

ASUS Transformer Book T100TA-DK025H 10,1 inç Z3775 1,46 Ghz 2 GB 32 GB + 500 GB Tablet PC

ASUS Transformer Book T100TA-DK025H 10,1 inç Z3775 1,46 Ghz 2 GB 32 GB + 500 GB Tablet PC

Lütfen Dikkat! Ürün Sıfır ve Kutusuz Olup, Resimde Gösterilen Kusuru Mevcuttur.

Daha Fazla Bilgi

İndirimli Fiyat!
G12_2891
Kullanıcı
Limited special offer

1 137,00 TL

1 838,00 TL

-701,00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

 
Daha Fazla Bilgi

Ekran

Ekran Boyutu:
- / 10.1 inç
Çözünürlük:
1366 x 768
Dokunmatik ekran:
Evet
Ekran Boyutu (inç):
10.1 inç
Ürün numarası:
1123406

RAM

RAM Tipi:
DDR3
RAM Bellek Boyutu:
2 GB
Bellek Hızı:
1600 MHz
Bellek:
32 GB

İşlemci

İşlemci:
Intel Atom QuadCore Z3775 1,46 GHz
İşlemci Markası:
Intel
İşlemci Modeli:
Atom QuadCore Z3775
İşlemci Hızı:
1.46 GHz
İşlemci Çekirdek Sayısı:
4
Turbo İşlemci Hızı:
2.39 GHz

Grafik kart

Ekran kartı:
Intel HD Graphics

Sabit disk

Hard disk 1:
500 GB
Sabit disk kapasitesi:
500 GB

Bağlanabilirlik

Bağlantılar:
Micro HDMI, 1x USB 3.0, Micro USBKulaklık/Mikrofon Girişi
Wlan (Standartlar):
802.11 a/g/n

Ekipman

İşletim Sistemi:
Windows 8.1

Camera

Ön Kamera:
Evet
Ön Kamera Çözünürlüğü:
1.2 MP

1.jpg

ASUS Transformer Book T100

 

10 inç tabletli, ikisi bir arada ultra-taşınabilir bilgisayar

 

Windows 8.1 ya da diğer sürümleri mevcut
 
Küçük, taşınabilir ve dört çekirdekli Intel®işlemcili
 
Konfor sağlayan istasyon ve IPS ekran
 
Tüm gün kullanım için 11 saate varan pil ömrü

Ultra-taşınabilirlik değişti

Transformer Book T100, dizüstü bilgisayarın işlevselliğini ve tabletin kolay taşınabilirliğini bir araya getiren kompakt bir bilgisayar çözümüdür – ve anında her iki kullanım modu arasında geçiş yapabilirsiniz. Sadece 1.07 kg ağırlığı ile T100, çevresindeki en hafif bilgisayarlardan biridir ancak istasyondan ayrılabilen 10.1 inç’lik ekran sayesinde çoklu dokunma desteğini istediğiniz an kullanmaya başlayabilirsiniz. Şık tasarımı ve dayanıklı kaplaması ile T100, her zaman en iyi şekilde görünür.

2.jpg
3.jpg

Yüksek performanslı işlevsellik

Transformer Book T100, Intel’in en yeni ve dört çekirdekli Atom™ Z3740 işlemcisiyle güçlendirilmiştir ve çoklu işlemlerde performans ile enerji verimliliğini dengede tutar. T100, 11 saate kadar batarya ömrü ile şarj etmeye gerek kalmadan bir tam mesai gününden fazla çalışabilir ve önceden yüklenmiş Microsoft Office Home & Student 2013 desteği ile verimliliğiniz sınır tanımaz. Hızlandırılmış USB 3.0 veri aktarımı, yeni nesil ​​depolama aygıtlarını desteklerken; 32 GB / 64 GB eMMC de, uygulamaları başlatma ve dosyaları kaydetme işlemlerini hızlı yapar.

Tam bir şarjla tüm gün çalışma

Transformer Book T100, 11 saate kadar batarya ömrüne sahiptir ve ASUS Super Hybrid Engine II teknolojisi ile anında uyanma ve iki haftaya kadar bekleme süresinin keyfini çıkarabilirsiniz. Güç düğmesine bastığınızda T100 sadece iki saniye içinde kullanıma hazır hale gelir, böylelikle çalışma ya da oynama zamanı geldiğinde beklemeniz gerekmez. T100 uzun süre kullanılmadan bırakılsa da veri kaybı konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Batarya seviyesi bekleme modunda yüzde 5’e düştüğünde veriler otomatik olarak yedeklenir, böylelikle cihazı bir sonraki açışınızda sizi kötü bir sürpriz beklemiyor olur.

4.jpg
5.jpg

İnanılmaz İstasyon

Transformer Book T100 sadece klavye istasyona sahip bir tablet değildir - en başından beri tamamen işlevsel bir dizüstü bilgisayar deneyimi için tasarlanmıştır. Geniş hareket alanlı hassas mühendisliğe sahip tuşlar rahat yazı yazabilmeyi sağlar ve çoklu dokunmatik destekli yüzey tam Windows 8.1 hareket desteği ile çoklu dokunmatik ekranı tamamlar. İstasyon yeni nesil yüksek hızlı depolama aygıtları için USB 3.0 desteği içerir ve tablet üzerindeki Micro HDMI bağlantı noktası ile T100’ü bir Full HD televizyona bağlayabilirsiniz.

Ciddi Ses Kalitesi

ASUS Golden Ear takımı uzman ekibi tarafından geliştirilen, SonicMaster ses teknolojisi, ses kalitesini bu kadar küçük bir dizüstü bilgisayardan beklediğinizin üzerinde bir seviyeye çıkartmak için donanım ve yazılımın özel bir karışımını kullanır. Büyük odacıklara sahip stereo hoparlörler zengin bir bas sağlar ve sofistike ses işleme araçları müzik, film ve oyunların seslerini mükemmel hale getirmek için frekans aralığını artırır.

6.jpg
7.jpg

Gözleriniz için iyi bir ekran

Tabletinizle yatakta uzanırken bir şeyler okumak isteyebilirsiniz ancak bu her zaman tavsiye edilen bir yöntem değildir. Parlak ışık, karanlık ortamda çok daha göz kamaştırıcı olabilir ve tipik bilgisayarlardaki gibi gözlerinizi erken yaşlandırabilir. Transformer Book T100 işte bu yüzden özel bir “okuma modu” özelliğine sahiptir. Okuma modu aktifleştirildiğinde ekran parlaklığı otomatik olarak ayarlanır ve mavi / mor tondaki gözü yoran renklerin azaltılması sağlanarak okuma deneyimi artırılır.

Eğlencenizi geliştirin

Transformer Book T100, 10.1 inç büyüklüğündeki IPS ekranıyla tüm fotoğraf, video ve oyunlarınıza hayat katar. Net, detaylı ve çoklu dokunmayı destekleyen ekran, Windows 8.1’de bulunan güncellenmiş Xbox eğlence uygulamaları, videolar, oyunlar ve milyonlarca şarkıda fazlasıyla eğlenceğiniz anlamına gelir. Öte yandan T100’ün inanılmaz ses kalitesi ve hafifliği, onu hareket halindeyken bile vazgeçilmez bir eğlence aracı yapar.

8.jpg
9.jpg

Verilerinize istediğiniz an ve her yerden erişin

Transformer Book T100, bir yıllık ücretsiz ASUS WebStorage ile birlikte gelir. WebStorage ile dosyalarınızı kolay bir şekilde bulutta depolayabilirsiniz – kişisel dosyalar, fotoğraflar, müzikler, filmler ve çok daha fazlası. WebStorage ayrıca otomatik olarak diğer cihazlarınızdaki içeriklerle çapraz eşzamanlama yapar ve bundan sonra gideceğiniz her yere USB bellek götürmekten size kurtarır – sadece internet bağlantısına ihtiyacınız olacaktır. Öte yandan WebStorage ile hareket halindeyken videolarınızı akış yoluyla izleyebilir ve birkaç dokunuşla arkadaşlarınızla paylaşabilirsin

Bir Yorum Yaz

ASUS Transformer Book T100TA-DK025H 10,1 inç Z3775 1,46 Ghz 2 GB 32 GB + 500 GB Tablet PC

ASUS Transformer Book T100TA-DK025H 10,1 inç Z3775 1,46 Ghz 2 GB 32 GB + 500 GB Tablet PC

Lütfen Dikkat! Ürün Sıfır ve Kutusuz Olup, Resimde Gösterilen Kusuru Mevcuttur.

Bir Yorum Yaz

 
Comments(1)
2017-11-18

Son fiyatmı

  • Bu yorum faydalı mıydı?
  • (0) (0)

Yorumunuzu Yazın!

 
Soru/Cevap

Soru ve Cevaplarınız İçin Attaki Linki Tıklayınız.

https://gumrukdeposu.net/tr/contact-us

 
İptal & İade Şartnamesi

Kusurlu Ürünlerin İade Edilmesi

Siparişleriniz kargo firmasına teslim edilmeden önce kalite kontrol testlerinden geçmektedir. Yine de ürünlerde herhangi bir kusur olması durumunda iadelerinizi, teslim tarihinden itibaren 7 iş günü içerisinde yapabilirsiniz.

Ürünlerin hasarlı olarak tarafınıza geldiğine dair MUTLAKA kargo yetkilisine HASAR TESPİT TUTANAĞI ile hasarlı ürünleri teslim etmeniz gerekmektedir

Ürün elimize ulaştıktan sonra üretici firma ile ilgili yapılacak kalite kontrol testi sonucunda kullanımdan kaynaklı bir kusur yoksa ürün bedeli tarafınıza ödenir veya isteğinize bağlı olarak başka ürünle değiştirilir.

Kusurun kullanıcı hatasından kaynaklı olması durumunda üretici firma tarafından belirlenen onarım bedeli ile onarım yapılır veya yeni ürün fark bedeli ile yeni ürün gönderimi yapılır.

Her çeşit Kalıp, numara, beden vs. (örneğin : Giyim ve ayakkabı) ürünlerinde beden ve numara seçimleri dikkatlice yapılması rica olunur. Aksi taktirde beden değişimlerinden veya iadelerinden ötürü kargo bedelleri alıcıya yansıtılır.


Ürünler paketten eksik veya hasarlı çıkarsa ne yapmalıyım?

Kargo firmasından teslim aldığınız paketi kargo görevlisi eşliğinde açınız. Herhangi bir eksik veya kusur tespit ettiğinizde kargo görevlisine tutanak tutturabilirsiniz. Bu tutanak ile müşteri hizmetlerimiz yaşanan aksaklığı en kısa sürede çözüme ulaştırır.


İadesi Olmayan Ürünler 

• Orijinal kutusu/ambalajı bozulmuş tekrar satılabilirlik vasfını kaybetmiş, bir başka müşteri tarafından satın alınamayacak olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, DVD, VCD, CD ve kasetler, kişisel bakım ürünleri, çocuk ve bebek ürünleri (tıraş makinesi, tıraş köpüğü, epilatör, diş bakım ürünleri vb.), kulaklıklar ile sarf malzemeleri (toner, kartuş vb) ancak ambalajı açılmamış ve kullanılmamış olmaları halinde iade edilebilir.

• Sticker, Taş Duvar Dekoru ve Aynalar; bu ürünler siparişiniz ile birlikte sizin için özel olarak üretilir. Bu nedenle bu ürünlerin iadesi mümkün değildir.

• Duvar Kağıtları; duvar kağıtlarının paketi açıldıktan sonra tekrar gönderilmesi ve satışı mümkün olmadığından iadesi mümkün değildir.

• Minder ve Armut Koltuklar; bu ürünlerin büyük hacimli olması dolayısıyla kargo edilmesi zahmetli ve nakliye esnasında kolay hasar görebilen ürünler olduğu için iadesi mümkün değildir.

• Kurulum Yapılmış Mobilyalar; mobilyalar kurulum yapıldıktan sonra tekrar sökülürken birleşim ve menteşe yerlerinde hasar oluşmaktadır. Bu nedenle kurulum yapılmış mobilyaların iadesi mümkün değildir.

• İade için gönderilen ürünler Teknik Servis tarafından iadeye uygunluğu incelenir(gerek görülmesi durumunda tedarikçi firmaya test edilmesi için gönderilebilir). İadenizin onaylanmasının ardından, satın alma şeklinize göre hesap numaranıza veya kredi kartınıza iade tutarı yansıtacaktır. Ortalama ücret iade süresi 15 gündür.

İade edilen tüm ürünlerin kargo bedelleri müşteriye aittir. Karşı ödemeli gönderiler veya paketler kabul edilmemektedir.

Sipariş İptali


Siparişlerini vermiş olduğunuz ürünlerinizin, sipariş onaylarından sonra kargoya verilmesinden önceki süreç aralığında iptal edebilirsiniz.

gumrukdeposu.net'den vermiş olduğunuz siparişlerinizi Hesabım menüsü altındaki "Sipariş Geçmişi" sayfasındaki siparişleriniz içinde yer alan "Bir Mesaj Ekle" butonuna tıklayarak mesaj göndermek sureti ile iptal edebilirsiniz. Online sipariş iptali, siparişlerinizin ödeme onayı alındıktan veya siparişleriniz kargoya verildikten sonra yapılamaz. Bazı ürün yada ürün gruplarında sipariş iptali söz konusu olmayabilir, bu ürünlerin, "İade Koşulları" bölümünde "İadesi Olmayan Ürünler" olarak sipariş iptalinin olmayacağı belirtilmektedir.
Bütün bir sipariş listesi içerisinde, bir ya da birkaç ürünün siparişinin iptali için, 0212 674 05 05 Müşteri Hizmetleri departmanımız size yardımcı olacaktır.

Sipariş iptal işlemini gerçekleştirdikten sonra, tutarın iadesi yapılacaktır. Ancak siparişiniz Kargoya verilmiş ise kargo ücreti size yansıtılacak şekilde Tutar iadesi, sizin ödeme şeklinize göre hesap hareketlerine ya da hesap ekstresine yansıyacaktır. Tutar iade süreci, bankalar ve prosedürlerine göre farklılık göstermekle birlikte, en geç 15 iş günü içerisinde gerçekleştirilecektir.

İade etmek istediğiniz ürünü kargo size teslim edildikten sonra " 15 GÜN " içerisinde iade edebilirsiniz.

Ürünü ve ürün faturasını " ARAS " kargo anlaşma numarası " 1805844311208 " ile tarafımıza göndermeniz ve faturanın üzerine değişim yapmak istiyorum yada iade etmek istiyorum yazmanız yeterli olacaktır. İade işlemleri tarafımıza ürün ulaştıktan sonra " 15 GÜN " içerisinde gerçekleştirilmektedir. Almış olduğunuz ürünü kredi kartı ile aldığınızda tutar kredi kartınıza iade edilmektedir.

 
Kolay İade

Aynı kategorideki diğer ürünler:

   

Ürün yok

Belirlenecek Kargo
0,00 TL Vergi
0,00 TL Toplam

Vergi dahil fiyat

Satın Al