Microsoft LifeCam HD-3000 Webcam (T3H-00012)

Microsoft LifeCam HD-3000 Webcam (T3H-00012)

Microsoft LifeCam HD-3000 Webcam (T3H-00012)

Daha Fazla Bilgi

İndirimli Fiyat!
G12_3001
Yeni Ürün
Limited special offer

151,00 TL

183,00 TL

-32,00 TL

Bu ürün artık stokta bulunmamaktadır

 
Daha Fazla Bilgi
Microsoft-1590722248-Axel_composite-zoom
LifeCam HD-3000
  • Geniş ekranda 720p HD görüntülü sohbet ve kayıt
  • Gürültü azaltıcı mikrofon
  • Parlak ve renkli videolar için TrueColor Technology
  • Masaüstü, dizüstü ve notebook'unuzda çalışan evrensel bağlantı tabanı
Kendinizi geniş ekranda görüntüleyin
Gerçek HD kalitesindeki bu kamera Messenger, Facebook, Youtube ve Twitter gibi sık kullandığınız sosyal ağ sitelerinde kolayca paylaşımda bulunmak için parlak ve canlı görüntüler sağlar.
Monitörünüze kolayca bağlanabilir
Esnek evrensel bağlantı tabanıyla monitörünüze, dizüstü bilgisayarınıza ve notebook'unuza bağlanabilir. Kristal netliğinde ses ve akustik gürültü önleme özelliğine sahip yerleşik çok yönlü mikrofonu ile hareket halindeki kişiler için harikadır.
Farkı görün
TrueColor teknolojisi, düşük ışık ve arka ışık da dahil neredeyse tüm ışık koşullarında üstün renk ve parlaklık sağlar. 720p HD algılayıcı, saniyede 30 kareye kadar 16:9 geniş ekran video imkanı sunar.
Teknik Özellikler
Arabirim USB 2.0 teknik özellikleriyle uyumlu yüksek hızlı USB
Web Kamerası Kablosunun Uzunluğu 1500 milimetre
İşletim Sistemleri Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / RT 8.1 / RT 8, Windows 7, Windows Vista® ve Windows XP Service Pack 2 (SP2), Windows XP 64 bit hariç
Önemli Sistem Gereksinimleri Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / RT 8.1 / RT 8, Windows 7, Windows Vista® ve Windows XP Service Pack 2 (SP2), Windows XP 64 bit hariç 

VGA görüntülü arama için:
  • Intel Çift Çekirdek 1.6 GHz veya üstü
  • 1 GB RAM
720p HD kayıt için:
  • Intel Çift Çekirdek 3.0 GHz veya üstü
  • 2 GB RAM
  • 1,5 GB sabit sürücü alanı
  • USB 2.0 gerektirir
  • Windows uyumlu hoparlör veya kulaklık
Yazılım indirmek için Lisans Koşulları'nı kabul etmelisiniz. İşletim Sistemi/Yazılım birleşimi için lütfen yazılımın en son sürümünü indirin. 

Belirli özellikler için internet erişimi gerekebilir. Ülke içi ve/veya uluslararası telefon tarifeleri geçerli olabilir. Tüm özelliklerin işlevselliği için yazılımın indirilmesi gerekir. 

İnternet işlevleri (Windows Live™ Spaces yayınları, e-posta gönderme, görüntülü aramalar) için ayrıca şunlar da gereklidir: Internet Explorer® 6/7/8'e ait tarayıcı yazılımı yükleme için gereklidir; genellikle 25 MB sabit sürücü alanı gerekir (kullanıcılar yüklemeden sonra varsayılan olarak diğer Web tarayıcılarını kullanabilir)
Çözünürlük
  • Hareketli Görüntü İçeren Video: 1280 X 720 piksel çözünürlük
  • Sabit Görüntü: 1280 X 800 piksel çözünürlük = 1.024.000 piksel
1 megapiksel = 1.000.000 piksel. Anlık ileti aracılığıyla video gönderilirken düşük çözünürlük kullanılabilir.
Görüntüleme Hızı Saniyede 30 kareye kadar
Görüntüleme Özellikleri
  • Dijital kaydırma, dijital eğme, yatay eğme, döner kaydırma ve 4x dijital yakınlaştırma
  • 0,3 m ile 1,5 m arası sabit odaklama
  • True Color - El ile kapatılabilen otomatik görüntü ayarları
  • 16:9 geniş ekran
  • 24 bit renk derinliği
Ses Özellikleri Ses Özellikleri: Tümleşik mikrofon
Mikrofon Teknolojisi Çok yönlü mikrofon

Bir Yorum Yaz

Microsoft LifeCam HD-3000 Webcam (T3H-00012)

Microsoft LifeCam HD-3000 Webcam (T3H-00012)

Bir Yorum Yaz

 
Soru/Cevap

Soru ve Cevaplarınız İçin Attaki Linki Tıklayınız.

https://gumrukdeposu.net/tr/contact-us

 
İptal & İade Şartnamesi

Kusurlu Ürünlerin İade Edilmesi

Siparişleriniz kargo firmasına teslim edilmeden önce kalite kontrol testlerinden geçmektedir. Yine de ürünlerde herhangi bir kusur olması durumunda iadelerinizi, teslim tarihinden itibaren 7 iş günü içerisinde yapabilirsiniz.

Ürünlerin hasarlı olarak tarafınıza geldiğine dair MUTLAKA kargo yetkilisine HASAR TESPİT TUTANAĞI ile hasarlı ürünleri teslim etmeniz gerekmektedir

Ürün elimize ulaştıktan sonra üretici firma ile ilgili yapılacak kalite kontrol testi sonucunda kullanımdan kaynaklı bir kusur yoksa ürün bedeli tarafınıza ödenir veya isteğinize bağlı olarak başka ürünle değiştirilir.

Kusurun kullanıcı hatasından kaynaklı olması durumunda üretici firma tarafından belirlenen onarım bedeli ile onarım yapılır veya yeni ürün fark bedeli ile yeni ürün gönderimi yapılır.

Her çeşit Kalıp, numara, beden vs. (örneğin : Giyim ve ayakkabı) ürünlerinde beden ve numara seçimleri dikkatlice yapılması rica olunur. Aksi taktirde beden değişimlerinden veya iadelerinden ötürü kargo bedelleri alıcıya yansıtılır.


Ürünler paketten eksik veya hasarlı çıkarsa ne yapmalıyım?

Kargo firmasından teslim aldığınız paketi kargo görevlisi eşliğinde açınız. Herhangi bir eksik veya kusur tespit ettiğinizde kargo görevlisine tutanak tutturabilirsiniz. Bu tutanak ile müşteri hizmetlerimiz yaşanan aksaklığı en kısa sürede çözüme ulaştırır.


İadesi Olmayan Ürünler 

• Orijinal kutusu/ambalajı bozulmuş tekrar satılabilirlik vasfını kaybetmiş, bir başka müşteri tarafından satın alınamayacak olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. Tek kullanımlık ürünler, kopyalanabilir yazılım ve programlar, DVD, VCD, CD ve kasetler, kişisel bakım ürünleri, çocuk ve bebek ürünleri (tıraş makinesi, tıraş köpüğü, epilatör, diş bakım ürünleri vb.), kulaklıklar ile sarf malzemeleri (toner, kartuş vb) ancak ambalajı açılmamış ve kullanılmamış olmaları halinde iade edilebilir.

• Sticker, Taş Duvar Dekoru ve Aynalar; bu ürünler siparişiniz ile birlikte sizin için özel olarak üretilir. Bu nedenle bu ürünlerin iadesi mümkün değildir.

• Duvar Kağıtları; duvar kağıtlarının paketi açıldıktan sonra tekrar gönderilmesi ve satışı mümkün olmadığından iadesi mümkün değildir.

• Minder ve Armut Koltuklar; bu ürünlerin büyük hacimli olması dolayısıyla kargo edilmesi zahmetli ve nakliye esnasında kolay hasar görebilen ürünler olduğu için iadesi mümkün değildir.

• Kurulum Yapılmış Mobilyalar; mobilyalar kurulum yapıldıktan sonra tekrar sökülürken birleşim ve menteşe yerlerinde hasar oluşmaktadır. Bu nedenle kurulum yapılmış mobilyaların iadesi mümkün değildir.

• İade için gönderilen ürünler Teknik Servis tarafından iadeye uygunluğu incelenir(gerek görülmesi durumunda tedarikçi firmaya test edilmesi için gönderilebilir). İadenizin onaylanmasının ardından, satın alma şeklinize göre hesap numaranıza veya kredi kartınıza iade tutarı yansıtacaktır. Ortalama ücret iade süresi 15 gündür.

İade edilen tüm ürünlerin kargo bedelleri müşteriye aittir. Karşı ödemeli gönderiler veya paketler kabul edilmemektedir.

Sipariş İptali


Siparişlerini vermiş olduğunuz ürünlerinizin, sipariş onaylarından sonra kargoya verilmesinden önceki süreç aralığında iptal edebilirsiniz.

gumrukdeposu.net'den vermiş olduğunuz siparişlerinizi Hesabım menüsü altındaki "Sipariş Geçmişi" sayfasındaki siparişleriniz içinde yer alan "Bir Mesaj Ekle" butonuna tıklayarak mesaj göndermek sureti ile iptal edebilirsiniz. Online sipariş iptali, siparişlerinizin ödeme onayı alındıktan veya siparişleriniz kargoya verildikten sonra yapılamaz. Bazı ürün yada ürün gruplarında sipariş iptali söz konusu olmayabilir, bu ürünlerin, "İade Koşulları" bölümünde "İadesi Olmayan Ürünler" olarak sipariş iptalinin olmayacağı belirtilmektedir.
Bütün bir sipariş listesi içerisinde, bir ya da birkaç ürünün siparişinin iptali için, 0212 674 05 05 Müşteri Hizmetleri departmanımız size yardımcı olacaktır.

Sipariş iptal işlemini gerçekleştirdikten sonra, tutarın iadesi yapılacaktır. Ancak siparişiniz Kargoya verilmiş ise kargo ücreti size yansıtılacak şekilde Tutar iadesi, sizin ödeme şeklinize göre hesap hareketlerine ya da hesap ekstresine yansıyacaktır. Tutar iade süreci, bankalar ve prosedürlerine göre farklılık göstermekle birlikte, en geç 15 iş günü içerisinde gerçekleştirilecektir.

İade etmek istediğiniz ürünü kargo size teslim edildikten sonra " 15 GÜN " içerisinde iade edebilirsiniz.

Ürünü ve ürün faturasını " ARAS " kargo anlaşma numarası " 1805844311208 " ile tarafımıza göndermeniz ve faturanın üzerine değişim yapmak istiyorum yada iade etmek istiyorum yazmanız yeterli olacaktır. İade işlemleri tarafımıza ürün ulaştıktan sonra " 15 GÜN " içerisinde gerçekleştirilmektedir. Almış olduğunuz ürünü kredi kartı ile aldığınızda tutar kredi kartınıza iade edilmektedir.

 
Kolay İade

Aynı kategorideki diğer ürünler:

   

Ürün yok

Belirlenecek Kargo
0,00 TL Vergi
0,00 TL Toplam

Vergi dahil fiyat

Satın Al